JUL
18
10:00

Les històries d’en Serrallonga tal com s’expliquen a Viladrau

Una aventura per descobrir un personatge català de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys, en Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga.

Veniu, apropeu‐vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. Qui va ser en Serrallonga? Qui eren els bandolers? Ens endinsarem als boscos que van presenciar aquest fenomen, per respondre aquesta i altres preguntes sobre el bandoler més gran de la història.

Veniu a trepitjar terra de bandolers i deixeu-vos emportar per la imaginació i les històries d’un personatge de llegenda que va néixer al mas La Sala de Viladrau al Montseny.

El camí ens aproparà a La Sala, mas fortificat on va néixer en Serrallonga on embadalits podreu gaudir de les anècdotes i relats que s’expliquen a Viladrau d’aquest gran personatge de la història de Catalunya, un personatge cabdal del bandolerisme català del barroc.

Una passejada familiar de baixa dificultat resseguint la història i les llegendes que formen part del Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera.

Veure descripció sencera
Queden 20 disponibles
A partir de 6 anys
8,00 €
De 0 a 5 anys
Gratuït

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.