Les històries d’en Serrallonga tal com s’expliquen a Viladrau

Som un equip interdisciplinari de professionals, format per biòlegs, ambientòlegs i pedagogs, amb més de 30 anys d’experiència, tant en el camp del turisme sostenible com en el món de l’educació ambiental i dels serveis ambientals. Un equip arrelat al territori, la comarca d’Osona i el Parc Natural del Montseny, reconegut per la seva innovació educativa i comunicativa.

Una aventura per descobrir un personatge català de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys, en Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga.

Veniu, apropeu‐vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. Qui va ser en Serrallonga? Qui eren els bandolers? Ens endinsarem als boscos que van presenciar aquest fenomen, per respondre aquesta i altres preguntes sobre el bandoler més gran de la història.

Us convidem a trepitjar terra de bandolers, deixeu-vos emportar per la imaginació i les històries d’un personatge de llegenda que va néixer al mas La Sala de Viladrau al Montseny.

El camí ens aproparà a La Sala, mas fortificat on va néixer en Serrallonga on embadalits podreu gaudir de les anècdotes i relats que s’expliquen a Viladrau d’aquest gran personatge de la història de Catalunya, un personatge cabdal del bandolerisme català del barroc.

Una passejada familiar de baixa dificultat resseguint la història i les llegendes que formen part del Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera.

Hora sortida: 11h
Punt de trobada: Hostal Bofill (Viladrau)
Durada activitat: 3.30h
Veure descripció sencera

En el proper pas us demanarem la informació addicional de cada producte i els detalls per completar la compra.