Castanyes, castanyers i tardor: Un moment únic al Montseny

NOV
14
11:00
La tardor: castanyes i castanyers. Un moment únic al Montseny   

Som un equip de professionals interdisciplinari, format per biòlegs, ambientòlegs i pedagogs, amb més de 30 anys d'experiència, tan en el camp del turisme sostenible com en el món de l'educació ambiental i els serveis ambientals. Un equip arrelat el territori, reconegut per la seva innovació educativa i comunicativa. 
Estimem i coneixem el territori, ens apassiona la descoberta de nous espais i la innovació és una de les nostres grans fites. 

Us convidem a viure una matinal tardoral a Viladrau per descobrir i vivenciar un dels moments més màgics al Montseny ple de colors, olors i vivències de tardor. 
 
Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, històries i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.
 
Una passejada per a tots els públics de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera: els castanyers.
 
Una proposta engrescadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.


Punt  de trobada: Hostal Bofill