Les històries d’en Serrallonga, el més gran bandoler de la història, tal com s’expliquen a Viladrau

Una aventura per descobrir un personatge català de llegenda, seguint els camins i corriols per on ell va passar ara fa més de 400 anys, el bandoler Joan Sala i Ferrer conegut com en Serrallonga.

Som un equip de professionals interdisciplinari, format per biòlegs, ambientòlegs i pedagogs, amb més de 30 anys d'experiència, tan en el camp del turisme sostenible com en el món de l'educació ambiental i els serveis ambientals. Un equip arrelat el territori, reconegut per la seva innovació educativa i comunicativa. 
Estimem i coneixem  el territori, ens apassiona la descoberta de nous espais i la innovació és una de les nostres a grans fites. 

Us convidem a venir, apropeu‐vos a un dels personatges més fascinants de la història de Catalunya. Qui va ser en Serrallonga? Qui eren els bandolers? Ens endinsarem als boscos que van presenciar aquest fenomen, per respondre aquesta i altres preguntes sobre el bandoler més gran de la història.

Veniu a trepitjar terra de bandolers i deixeu-vos emportar per la imaginació i les històries d’un personatge de llegenda que va néixer al mas La Sala de Viladrau al Montseny.

El camí ens aproparà a La Sala, mas fortificat on va néixer en Serrallonga on embadalits podreu gaudir de les anècdotes i relats que s’expliquen a Viladrau d’aquest gran personatge de la història de Catalunya, un personatge cabdal del bandolerisme català del barroc.

Una passejada per a tots els públics de baixa dificultat resseguint la història i les llegendes que formen part del Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera.

Punt  de trobada: Hostal Bofill a Viladrau