Veniu a collir vosaltres mateixes les millors de les castanyes, les castanyes del Parc Natural del Montseny a Viladrau al Pujol de Muntanya. Ho celebrarem amb un tastet!!

Som un equip de professionals interdisciplinari, format per biòlegs, ambientòlegs i pedagogs, amb més de 30 anys d'experiència, tan en el camp del turisme sostenible com en el món de l'educació ambiental i els serveis ambientals. Un equip arrelat el territori, reconegut per la seva innovació educativa i comunicativa. 
Estimem i coneixem el territori, ens apassiona la descoberta de nous espais i la innovació és una de les nostres grans fites. 

Una passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, els castanyers. 
 
Collirem castanyes dins una explotació certificada de castanyes i  acabarem amb un tast de castanyes torrades allà mateix, amb una mica de vi dolç. 
 
Viu una matinal tardoral a Viladrau, anirem a la recerca dels espectaculars castanyers centenaris del mas El Pujol de Muntanya de Viladrau al bell mig del Montseny. Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.