Les fonts de Viladrau al Montseny, històries i llegendes amagades. Farem un tastet d’aigües... algunes sorprenents

L'aigua dona vida al Montseny i es converteix en una de les protagonistes d'històries i llegendes amagades darrera de fonts que refresquen els matins d'estiu. Un tastet d'aquestes aigües i d'altres d'arreu de Catalunya arrodoniran aquesta frescal proposta.   

Som un equip de professionals interdisciplinari, format per biòlegs, ambientòlegs i pedagogs, amb més de 30 anys d'experiència, tan en el camp del turisme sostenible com en el món de l'educació ambiental i els serveis ambientals. Un equip arrelat el territori, reconegut per la seva innovació educativa i comunicativa. 
Estimem i  coneixem el territori, ens apassiona la descoberta de nous espais i la innovació és una de les nostres a grans fites. 

Una passejada per a tots els públics de baixa dificultat resseguint la història i les llegendes d'algunes de les fonts, i camins d’aigua  que formen part del Montseny, Parc Natural i Reserva de la Biosfera. 

Us convidem a descobrir i vivenciar algunes qüestions al voltant de l'aigua, un dels  elements cabdals del Montseny. 
Té gust? Té olor? Té color?...

Viviu una matinal estiuenca a Viladrau, una bona manera de retrobar-se amb la natura que us permetrà descobrir la importància de l'aigua al Montseny.

I a més… us proposem un tastet de diferents aigües, totes elles sorprenents.

Punt  de trobada: Hostal Bofill